Ha mester burkolót keres

A jó burkoláshoz jó burkoló is szükséges, aki ismeri a meleg és hideg burkolás összes fortélyát! A lakásfelújítás során a burkolás minősége nagyon fontos, mert ha például a festő által kikevert szín nem tetszik, akkor viszonylag olcsón átfesthető 1-2 év múlva a fal, viszont egy fürdőszoba felújítása igenis nagyon drága mulatság, milliókba is kerülhet, ezért nem cserélgetik az emberek a csempéket évente, így akár 10-20 évig is fent maradhat a falom egy rosszul felragasztott csempe, ami girbe-gurba és ez minden nap bosszúságot okozhat.

Ha mester burkolót keres

Egy jó burkoló odafigyel a részletekre és nem csak azt tartja szem előtt, hogy mihamarabb végezzen, hanem odafigyel az ügyfél kéréseire, óhajaira is, úgy végzi el a munkát, mint ha saját magának készülne a burkolás.

A csempékben és járólapokban több fajta osztályozás létezik, barkácsáruházakban az olcsóbb járólapok és csempék másod és harmad osztályúak, ami azt jelenti, hogy a felülete hibás, foltos, szépséghibás, vagy az élek nem derékszögben vannak, púposak. A fugával ezt ki lehet szépre hozni, és ilyenkor derül ki az, hogy a burkoló mennyire szakember, el tudja tüntetni ezeket a szépséghibákat, vagy sem.

Tehát ha jó burkoló szakembert keres, aki igényes a munkájára, akkor keressen mindet bizalommal!

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2021-01-07 08:59